tirsdag 17. august 2010

Blomsterfestival i Stavanger 2010

Endelig blomstrer Stavanger.....
Her er resultatene eller halvt år planlegging, som jeg og mine venner (Linn Helen, Birte, Sølvi, Monika og Inger (læreren)) har holdt på med.
Fikk til og med litt hjelp av læreren våres fra Bergelandskole. =)




Her tok vi en liten mat pause. =P















Slik ble resultatet, en kombinasjon av blomster og musikk (bilde vises en guitar med noter). 0.0














Her er det noen bilder fra konkuransen som foregikk på lørdag. =)




























Leif Johan Sevland kom til Stavanger, han takket for at alle som hjalp til med å pynte opp byen med blomster, jeg overrakte han en bukett.














Vurdering


For å få frem til den ferdig produkt har vi besøkt forskjellige gartneri i distrikten, tegnet og diskutert hvilken planter/blomster vi skulle bruke.  Dette er andre året Stavanger holder en blomster festival og vi merket at mange hadde tatt turen ned til byen for å se alt det flotte som ble lagt.  Finn Schjøll var også tilstede på lørdag, desverre fikk jeg ikke anledning til å hilse på han igjen.  


Konkuransen var utrolig flott i år og som dere så på bildene var det mye inspirasjon å hente.  Håper å være med neste år!  


Det var kjekt å levere blomster til ordføreren i Stavanger, men det kjekkest var å jobbe sammen med vennene mine og endelig se den ferdige bilde.  Her er en link som dere kan går inn for å se en liten film snut som var på NRK, men husk å spole frem til kl 18:54.
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/657783/

PS: Hvis det er noen bilder av dere eller bruk av deres navn som dere ikke ønske å ha på siden vennligst ta kontakt.


2 kommentarer:

  1. Hei Chanette
    Fantastisk flott innsats dere hadde. Mange og flotte bilder du har lagt inn i bloggen din. Herlig :) Kjekt også å se konkurransearbidene, mye fint. Heldige du som fikk overrekke bukett til ordføreren;)

    SvarSlett
  2. Awesome!! Mange fine bilder... Sorry for at eg seie d, men Leif Johan Sevland e fra Stavanger :P :P

    Veldig fint innlegg.!! :D

    SvarSlett